Vernissage

Dags att börja förbereda sig. Vår målaträff ska presenteras den 24 maj i grannbyn. Det gäller att få med alster från alla som varit med och välja ut bara några stycken som visar utveckligen i gruppen.

Jag tänker också ta med lite olika tekniker. Har ju gjort en del tavlor på lite okonventionellt sätt så det ska bli kul att få visa upp. Kanske kan det sätta igång fler att våga börja =)

Vi var fyra stycken

på målarträffen igår. Fattar inte att vi hade plats allihop att måla. Solveig, som jobbar på båt och är hemma bara ibland, var med. Kanonkul! Så var det Jonna och Carolina.

Det känns så häftigt för vi har helt olika målarstilar. Och, vi lär så mycket av varandra.

Nu är det bestämt. Vi har vernissage den 24 maj i servicehuset i Älgarås. Ska bli så spännande. Hoppas Solveig och Jonna kan vara med. Carolina jobbar *snyft* men vi får ju visa hennes alster ändå =)

Kommer bilder så småningom. Har min kamera utlånad.

Dagens målarträff

var inte som andra målarträffar. Vi var fyra ungdomar och så jag. Vi var inte ens i studion utan vid mitt vardagsrumsbord. Och jag målade inte heller för den delen utan skrev ut en text till en tavla som en kompis beställt. Men två av de andra målade. En flicka, grannen, visade sig ha oanade talanger. Häftigt! Hon kommer säkert att fortsätta måla nu =)

Inspirationslös

var ledordet för i onsdags. Vågde inte ta ett penseldrag den dagen på mitt hatobjekt för då hade jag raserat allt jobb under den här långa tiden.Har äntligen börjat förstå vad som felas med den. Måste få bort det endimensionella som finns kvar på tavlan. Sen kan det nog börja hända något =)

Kunde i alla fall inte bara sitta av tiden i studion så jag skissade en hel del och började grunda en ny tavla. I olja den här gången :)
Trist eller.... Vill du följa med och se vad det blir är det bara att titta in här ibland och hoppas på att sidan är uppdaterad.

Vi var de tre vanliga den här onsdagen men nästa så blir det Jonna och hennes lillasyster, Carolinas lillasyster Rebecka och så jag. Carolina hälsar på nyfött barn i Jönköping.

Ha det gott. Lev väl! Och du, gör många tavlor =)

RSS 2.0